GU-GU.INFO

Улыбнись

You are here:

Анекдоти про учителя-поліглота

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
Якось один учень запитав учителя-поліглота Олега Паламарчука:
- Як стати розумною і талановитою людиною?
- Ну, перш за все, треба вручити свою душу Богові, − порадив учитель.
- А як розумному стати багатим?
- Ну, щоб розумному стати багатим, треба передумати і вигідно свою душу продати дияволу.

Один студент-іноземець запитав учителя-поліглота Олега Паламарчука:
- Що чим займаються молоді люди на Україні, і як вони збираються виживати в умовах кризи?
- Ну, ті, що хочуть в Євросоюз, вивчають англійську мову. Ті, що не хочуть в Євросоюз, вивчають російську мову. А ті, що хочуть незалежної України, вивчають стрілецьку зброю, але останніх, правда, дуже мало.

Якось один учень запитав учителя-поліглота:
- Які речі, на вашу думку, є важливі в житті, а які ні?
- Ну, все залежить від ситуації, - завагався учитель. - Ось, наприклад, не важливо: чи у крісла чотири ніжки, чи три, - аж поки на це крісло не сядеш.

Якось одна учениця запитала учителя-поліглота:
− Чи можна читати по обличчях думки людей?
− Ну, у чоловіків важко щось прочитати, а жінки те, про що думають, малюють собі на обличчях.

Якось один студент запитав учителя-поліглота Олега Паламарчука:
- Ви б могли безпомилково сказати конкретно: коли закінчиться світова економічна криза?
- Ну, як і будь-який провидець, я думаю, що я не помилюся, якщо нічого конкретно не скажу.

Якось учитель-поліглот зробив зауваження одній учениці:
- Боже мій! Волосся пофарбоване, тіні підведені, нігті намальовані… Навіщо тобі стільки хімії?
- Навіщо дівчині хімія? - здивувалася учениця. - Щоб викликати реакцію… у чоловіків.

Якось один іноземець, що навідався в Україну, запитав учителя-поліглота Олега Паламарчука, який допомагав йому як перекладач:
- Про що у вас, на Україні, люди розмовляють за випивкою?
- Все залежить від компанії, − відмітив учитель. - Якщо збираються інтелігенти, то кожен доводить, що він справжній інтелігент. Якщо збираються бізнесмени, то кожен доводить, що він справжній бізнесмен. А якщо збираються бомжі, то кожен доводить, що він справжній бомж.

Добавить комментарий

Защитный код
Обновить

счетчик

Кто онлайн?

Сейчас 82 гостей онлайн

Контакты